Premierul Victor Ponta si-a exprimat speranta, sambata, ca CSM va fi "la fel de vigilent" cu manifestatia publica de la Sfantu Gheorghe si va sesiza inspectia judiciara, asa cum a facut cu Guvernul. 

"Astazi este o manifestatie publica la Sfantu Gheorghe fata de o decizie a Justitiei. Sunt convins ca vigilentul CSM, atat de vigilent cu noi, va fi la fel de vigilent cand exista o manifestatie publica impotriva unei hotarari judecatoresti si va sesiza inspectia judiciara fata de cei care manifesteaza", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Circa 20.000 de maghiari din Transilvania sunt asteptati, sambata, la un protest in Sfantu Gheorghe, dupa condamnarea la inchisoare a lui Marko Attila, in cazul retrocedarii Colegiului "Székely Mikó", scopul actiunii fiind acela de a semnala ca decizia instantei ar putea fi un precedent periculos.

Citeste si: Circa 20.000 de maghiari, asteptati la Sfantu Gheorghe, la protestul in cazul Colegiului "Miko"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.