"Guvernul din umbra" al PSD munceste de zor la o noua serie de programe programe populiste tip "cornulet cu lapte". Ieri, "ministrii" social-democrati s-au intalnit din nou cu seful Adrian Nastase, pentru o sedinta la care a participat de aceasta data si liderul PSD, Mircea Geoana. Interesant este faptul ca sedintele guvernului din umbra sunt mai nou paralele cu cele ale executivului condus de Tariceanu, care au loc tot in zilele de joi.

Nastase a propus chiar ca PSD sa vina in ajutorul Cabinetului cu experienta acumulata, in ceea ce priveste criza din invatamant, considerand ca "exista un blocaj de comunicare intre guvern si profesori". Printre proiectele social democrate se afla insa si securizarea vietii profesionale, stabilirea unui "venit de existenta" pentru toata populatia, armonizarea europeana a salariilor si introducerea Fondului pentru copil.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.