Premierul Victor Ponta declara ca PSD il sustine pe fostul ministru de Externe Andrei Marga pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de PSD, acest anunt vine in completarea sustinerii de care se bucura fostul ministru din partea PNL, pentru aceeasi functie.

"Am in continuare un deosebit respect pentru omul Andrei Marga si cred ca ar fi o foarte buna optiune pentru aceasta functie. Cu o experienta bogata, cu un bagaj cultural de exceptie, precum si cu foarte multa dragoste de tara, Andrei Marga este un candidat ideal pentru aceasta pozitie", a declarat premierul Victor Ponta, potrivit MEDIAFAX..

Conform sursei citate, sustinerea PSD pentru Andrei Marga vine in contextul in care Institutul Cultural Roman nu are, in prezent, un presedinte, in urma demisiei fostului presedinte.

"Partidul Social Democrat a sustinut intotdeauna nevoia unei imbunatatiri a activitatii acestei institutii, iar domnul Marga are toate calitatile necesare pentru o astfel de functie", se mai arata in comunicat.

Fostul ministru de Externe Andrei Marga este sustinut de PNL pentru a prelua sefia Institutului Cultural Roman. Propunerea ca Andrei Marga sa fie desemnat la presedintia ICR a primit un vot de sustinere din partea conducerii PNL, la ultima sedinta a Biroului Politic Central.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.