Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, a fost investit, miercuri, subprefect al Capitalei, in locul Cristinei Corut, care a fost numita secretar general al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP).

Potrivit MEDIAFAX, incepand cu 24 august, Liviu Andrei exercita, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, functia publica de subprefect al municipiului Bucuresti.

Ceremonia de investire in functie a avut loc in prezenta lui Mihai-Viorel Fifor, secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor, si a prefectului Georgeta Gavrila.

Liviu Andrei, singurul prefect din tara care nu a fost schimbat dupa instalarea noului cabinet condus de Victor Ponta, a fost retras in final de la conducerea Prefecturii Gorj si inlocuit cu Ion Claudiu Teodorescu, prin hotarare aprobata de Executiv.

Noul subprefect al Capitalei a fost prim-vicepresedinte al PDL Gorj, iar din 2009 s-a autosuspendat din partid, dupa ce a devenit subprefect si, apoi, prefect al judetului. El este finul primarului reales al orasului Rovinari, Dorin Filip, fost prim-vicepresedinte al PDL Gorj pana la inceputul campaniei electorale, cand a parasit partidul si s-a inscris la PNL.

Liviu Andrei a absolvit Academia de Educatie Fizica si Sport, avand si studii de pedagogie si management educational.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.