Conform celui mai recent sondaj CSOP, Uniunea Social Liberala incepe sa resimta efectele guvernarii si ale actiunii de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

Potrivit evz.ro, USL ar obtine 50% dintre voturile celor care si-au declarat intentia de a vota la alegerile parlamentare. Scorul PDL creste incet, dar constant. In momentul de fata, partidul condus de Vasile Blaga ar obtine 22% dintre voturi.

PP-DD ar obtine 13%, UDMR - 5%, PRM - 4%, iar Initiativa Civica de Centru Dreapta - 3%.

Politicianul in care oamenii au cea mai mare incredere este Victor Ponta, cu 30%. Urmatorii clasati sunt Crin Antonescu - 28%, Mihai Razvan Ungureanu - 21% si Traian Basescu - 20%.

43% dintre cei chestionati considera ca suspendarea lui Traian Basescu a fost un lucru bun pentru tara, in timp ce 31% considera ca actiunea nu a fost buna.

Mai mult de atat, procentul celor care sunt multumiti de activitatea presedintelui Basescu a crescut de la 15% la 20%.

Totusi, 74% dintre cei intervievati sunt de parere ca directia in care merge Romania este gresita, in timp ce doar 12% considera ca directia este una buna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.