Mona Pivniceru este, dupa un intreg sir de increngaturi dramatice, noul ministru al Justitiei.

Mona Pivniceru a depus, joi, juramantul de investitura in functia de ministru al Justitiei, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui interimar, Crin Antonescu, si a membrilor Guvernului prezentia la eveniment.

Pentru eveniment au fost prezenti membri ai Guvernului, in frunte cu premierul Victor Ponta, precum si consilieri din cadrul Administratiei Prezidentiale. De asemenea, au fost prezenti presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Petru Filip.

"As vrea din capul locului sa multumesc si sa felicit pe premier pentru aceasta propunere si pe doamna Pivniceru pentru curajul de a suma intr-un asemenea moment o asemenea responsabiliate", a declarat presedintele interimar Crin Antonescu.

Conform acestuia, "credibilitatea justitiei nu este o marfa de export, ea este necesitate pentru existenta reala si functionarea performanta a unui stat de drept".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.