Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Mircea Dusa, sa solicite autoritatilor locale continuarea actualizarii listelor electorale, chiar daca CC a decis invalidarea referendumului.
Prim-ministrul le-a spus membrilor Cabinetului sau, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca odate incheiate procedurile referendumului de demitere a presedintelui, trebuie trase si "lectii institutionale in baza a ceea ce s-a intamplat".

In acest sens, el i-a cerut ministrului Mircea Dusa sa continue procesul de actualizare a listelor electorale.


"Va rog frumos, domnule ministru, sa continuati actiunea prin care sa cereti autoritatilor locale sa reactualizeze listele. Am inteles decizia CC, o acceptam, chiar daca e greu de spus ca este o decizie dreapta, dar acum, daca tot am constatat ca de fapt suntem mult mai putini in realitate... Eu, in colegiul meu de la Targu-Jiu, am 78.000 de locuitori si 85.000 de votanti, cred ca e valabil peste tot, nu?", a spus premierul, citat de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.