Mona Pivniceru a declarat, joi, dupa ce Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de demisia ei din functia de judecator al ICCJ, ca nu a dorit sa scape de magistratura, cariera ei de pana acum constand in statutul de magistrat.

Potrivit MEDIAFAX, Pivniceru a spus ca a fi magistrat nu este un privilegiu.

Intrebata daca ea crede ca va fi numita ministru al Justitiei, Mona Pivniceru a spus ca nu stie.

Pivniceru a mai spus ca nu vrea sa comenteze in niciun fel modul in care au decurs discutiile la CSM.

Intrebata daca au fost sicane privind numirea sa ca ministru al Justitiei, Mona Pivniceru le-a spus jurnalistilor ca pot trage si singuri concluzii.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, joi, de demisia Monei Pivniceru din magistratura, hotararea urmand sa fie trimisa presedintelui pentru emiterea decretului de eliberare din functie, a anuntat presedintele CSM, Alina Ghica.

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a precizat ca dupa redactarea hotararii in cazul demisiei Monei Pivniceru din functia de judecator al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, documentul va fi trimis presedintelui, care urmeaza sa emita decretul de eliberare din functie.

Dupa emiterea decretului de eliberare din functie, Mona Pivniceru ar putea fi numita ministru al Justitiei.

Propunerea de numire la Justitie a Monei Pivniceru ar urma sa fie trimisa presedintelui, care va emite decretul de numire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.