Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu apreciaza drept "fireasca" decizia de marti a Curtii Constitutionale privind referendumul, care, in opinia sa, ar fi putut fi luata inca din 2 august.

"Salut deciziile Curtii de a scurta termenele de la 12 septembrie la 31 august si apoi la 21 august, semn ca a dorit sa puna capat crizei politice in care a fost antrenata fara voia ei si pe care ar fi putut sa o prelungeasca", scrie Ungureanu pe Facebook, potrivit MEDIAFAX.

"Decizia de astazi de invalidare este o decizie normala, fireasca, care ar fi putut fi luata inca din 2 august, daca nu ar fi fost vasta operatiune de intoxicare a Curtii de catre institutiile statului deturnate de USL. Uniunea Social Liberala este singura responsabila atat pentru criza politica si institutionala profunda, cat si pentru prelungirea ei cu inca o luna, accelerand regresul economic", mai scrie Mihai Razvan Ungureanu.

Curtea Constitutionala a constatat, in hotararea adoptata marti, ca procedura de organizare a referendumului a fost respectata, ca nu s-a intrunit conditia de cvorum pentru ca scrutinul sa fie valabil si mentioneaza ca, la data publicarii deciziei in MO, Traian Basescu isi reia atributiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.