Presedintele partidului PDL, Vasile Blaga, a tinut declaratii de presa pentru a prezenta reactia partidului sau la decizia CCR de invalidare a referendumului.

"Cerem USL sa renunte din acest moment la metodele de guvernare care au facut atat de mult rau statului roman si au pus la grea incercare societatea romaneasca. Este momentul ca fortele politice sa coopereze si sa declare respectul fata de legile tarii si fata de standardele europene", a declarat Vasile Blaga.

Acesta a mai precizat ca eforturile politice trebuie sa se concentreze in directia redresarii economice, iar discursul politic trebuie sa renunte la instigarea de ursa.

"Mesajul PDL este unul clar: romanii inaintea politiciii, munca inaintea vorbelor si solidaritate inainte de toate"/

"Maine va fi citita decizia Curtii in plenul curtii. Dupa aceea va fi publicata in Monitorul Oficial. Maine este miercuri Joi va fi sesiunea extraordinara de Parlament", a specificat Vasile Blaga, intrebat care vor fi pasii urmatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.