Premierul Victor Ponta spune ca ceea ce l-a deranjat la Traian Basescu a fost faptul ca i-a bagat cutitul pe la spate.

"Ce m-a deranjat pe mine la domnul Traian Basescu nu a fost faptul ca m-a apostrofat in public, ci faptul ca mi-a bagat cutitul pe la spate, asta m-a deranjat. Fac un apel catre domnul Traian Basescu - acesta sa tina cont de cei 7,5 milioane de oameni care au votat impotriva lui. Daca ii mai si ancheteaza, ura lor o sa creasca si vor ajunge sa-l urasca la fel cum l-au urat pe Ceausescu", a mai spus el, citat de MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Targu Jiu, intr-o conferinta de presa, ca ceea ce se intampla in prezent cu anchetele procurorilor de la DNA nu este normal si ca acestia au creat "un sentiment de teroare nationala".

FT: Ponta, cel rece ca gheata, se desfata cu orice ii impulsioneaza profilul

"Tot ce se intampla acum cu anchetele procurorilor de la DNA nu este normal. Au creat realmente un sentiment de teroare nationala, iar acest lucru este profund nedemocratic. Asa ceva nu se va face niciodata sub autoritatea mea, ca ministru al Justitiei. Nu cred ca trebuie sa tacem din gura cand este vorba despre astfel de abuzuri, taceam in anii `80, nu acum. Nu cred ca domnul Antonescu a gresit cu ceva sau ca ingradeste justitia, el doar a pus niste intrebari la care se cer niste raspunsuri", a declarat Victor Ponta.

In aceeasi conferinta de presa, premierul Victor Ponta a spus ca se intelege exceptional de bine cu presedintele interimar, Crin Antonescu, coabitand excelent cu acesta.

"O spun acum pentru ca vreau s-o lamuresc de tot. Ma inteleg exceptional de bine cu presedintele interimar. Eu coabitez excelent cu domnul Crin Antonescu, nu avem niciun fel de neintelegere", a conchis Victor Ponta.

CSM a sesizat Inspectia Judiciara in cazul afirmatiilor liderilor USL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.