Fostul premier Emil Boc a acuzat Guvernul Ponta ca isi ascunde "incapacitatea manageriala" de a premia olimpicii romani la matematica "aruncand vina pe altii", in conditiile in care nu exista niciun cadru normativ care sa interzica alocarea banilor pentru premierea olimpicilor. 

Potrivit MEDIAFAX, Emil Boc a declarat, miercuri, ca ordonanta din 2010 la care a facut referire premierul Victor Ponta se refera la functionarii publici care nu aveau dreptul la premii si nici intr-un caz la premierea olimpicilor.

"Actualii guvernanti isi ascund incapacitatea manageriala aruncand vina pe altii. Este o incapacitate a actualului Guvern de a premia valorile si a le sustine. Niciun cadru normativ nu interzice Guvernului Ponta sa aloce bani pentru premierea olimpicilor la matematica sau alte discipline. Interdictia din ordonanta din 2010 se refera la functionarii puiblici care nu aveau drepturi la premii si nici intr-un caz la premierea oplimpicilor sau altor categorii care fac cinste tarii. Cat de ridicol poate fi un guvern care afirma ca a avut 25 de milioane de euro sa ii cheltuie pe un referendum inutil si care nu are acum 2.000 de euro pentru premierea olimpicilor la matematica. Cat de ridicol poate fi un asemenea guvern incat sa arunce vina pe guvernele anterioare", a spus Boc.

Citeste si: Ponta intervine in favoarea elevilor olimpici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.