Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, ieri, ca in chestiuni de politica externa Crin Antonescu are acelasi complex pe care l-a avut si Ceausescu, deoarece cauta vinovatii ,,in afara tarii“.

,,Acestea nu sunt declaratii responsabile (n.r. - declaratiile lui Antonescu referitoare la oficialii straini), sunt declaratiile unui cetatean care pe de-o parte habar nu are ce inseamna politica externa sau relatii internationale. Primul complex pe care l-a avut din pacate si Ceausescu este ca daca exista probleme in Romania, chiar generate de domnul Antonescu sau la care participa in mod activ vinovatii nu sunt in niciun fel actorii interni, vinovatii trebuie cautati in afara", a precizat Ungureanu, citat de adevarul.ro.

Antonescu il ataca pe Barroso: Nu se poate sa tratezi atat de neglijent un aliat

In alta ordine de idei, Ungureanu a mai spus ca Antonescu are doua mari probleme:

„In primul rand, pentru domnia sa politica indiferent ca este interna sau internationala este o chestiune de persoane, o personalizeaza. Coboara totul la nivelul interactiunii domniei sale directe cu altcineva. (..) Si al doilea lucru pe care domnia sa nu il cunoaste este ca nimeni nu i se adreseaza nici presedintelui interimar, nici guvernului, ministrilor, din alta tara venind in calitate personala. Oricine calca pragul Presedintiei sau al Palatului Victoria o face sub presiunea imperativa a exprimarii unui mandat“.

Antonescu: Ambasadorul SUA este partinitor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.