Fostul prim-ministru, Mihai Razvan Ungureanu a anuntat ca va candida pentru un loc in Parlament, cel mai probabil in Iasi, orasul sau natal.

"Voi candida la alegerile din 2 decembrie. In functie de circumstante, voi decide daca va fi pentru Senat sau pentru Camera Deputatilor si in continuare imi exprim interesul pentru a reveni in calitate de candidat in orasul meu natal"

Conform adevarul.ro, la deschiderea filialei din Bucuresti a Initiativei Civice de Centru Dreapta (ICCD), Ungureanu a declarat ca doreste ca platforma de centru dreapta sa participe la alegerile parlamentare cu o lista unica de candidati care sa iasa in evidenta, in primul rand, gratie abilitatilor profesionale

"ICCD este in primul rand o asociatie, o asociatie de oameni cu bun simt care nu au nevoie neaparat de prezenta publica pentru a pune umarul la reconstructia tarii noastre"

"Credem ca pentru un apel la unitate este nevoie de o voce credibila. Iar o voce credibila astazi nu poate fi decat o voce noua. Si ne gandim in modul cel mai serios cu putinta daca putem construi aceasta voce noua si in cadrele politicii parlamentare partinice", a mai adaugat Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.