Comisia juridica a Camerei Deputaților se va reuni intr-o prima ședința pe 27 august pentru a discuta despre ridicarea imunitații fostului ministru al Administrației, Victor Paul Dobre, a decis astazi conducerea Camerei Deputatilor.

Deputatii juristi trebuie sa intocmeasca un raport in acest caz pana pe 10 septembrie, urmand ca apoi sa fie stabilita data la care documentul va intra pe ordinea de zi a plenului.

Parlamentarii USL ar putea sa-l "salveze" pe Victor Paul Dobre

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca nu se poate vorbi in acest moment de convocarea unei sesiuni extraordinare pentru cazul Victor Paul Dobre, pentru ca plenul dezbate un raport, care urmeaza sa fie dat de comisia juridica, relateaza adevarul.ro.

"Suntem departe de lege si de Regulament in momentul in care am convoca o sesiune extraordinara, pentru ca plenul dezbate un raport. In momentul in care cineva face o astfel de afirmatie, inseamna ca deja avem raportul Comisiei juridice si asta inseamna o antepronuntare. Nu avem un raport, pentru ca nu am trimis inca documentul", a spus Zgonea.

Parchetul cere aviz parlamentar pentru cercetarea lui Victor Paul Dobre


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.