Elena Udrea afirma ca presedintele interimar Crin Antonescu nu va fi niciodata ales in locul lui Traian Basescu din cauza a ceea ce a facut in ultimele doua luni. 

Mai mult de atat, intr-o postare pe blogul sau, fostul ministru al Turismului spune ca este ironica utilizarea expresiilor "simplu cetatean, fara atributii, fara competentele de a vorbi despre situatia din Romania" de catre Antonescu la adresa lui Basescu, tinand cont ca actualul presedinte interimar nu a fost ales niciodata nimic.

"Referirile la Traian Basescu, pe care il numeste un simplu cetatean, fara atributii, fara competentele de a vorbi despre situatia din Romania, despre minarea statului de drept, despre referendum, despre abuzurile USL etc. Uluitoare aceasta abordare si, daca nu este o autoironie subtila, ceea ce personal nu cred, pare a fi dovada faptului ca fotoliul de la Cotroceni, pe care si l-a dorit atat de mult si pe care acum l-a uzurpat, i-a luat mintile. Astfel, au iesit la iveala frustrarile mai vechi, dar si un complex puternic fata de Traian Basescu.

Spun ca ar putea fi autoironie pentru ca Antonescu nu a fost ales niciodata nimic, nici macar senator, el intrand in Parlament dupa ce a pierdut alegerile in colegiul unde a candidat. Sef la Senat a ajuns in urma abuzurilor USL din 'saptamana neagra' a Romaniei, cand, prin incalcarea Constitutiei si a cadrului legal, au decapitat statul. Apoi, in doar cateva zile, s-a mutat la Cotroceni si ne spune ca el este Presedintele tarii, iar Traian Basescu este un simplu cetatean!!!

Ce ne facem, ca senatorul Antonescu pare serios, nu autoironic?! Cred ca, pana va reusi sa afle 'cat este halatul?', cineva trebuie sa ii explice, calm, cu blandete, ca Traian Basescu este de fapt singurul Presedinte ales al Romaniei astazi, suspendat pentru inca vreo cateva zile si ca, din pacate pentru domnul senator, din cauza a ceea ce a facut in ultimele doua luni, el nu va fi niciodata ales in locul lui Traian Basescu", afirma Elena Udrea.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.