Tabara a sustinut ca ministrul Agriculturii si-ar fi delegat competentele si dreptul de semnatura, in conditiile in care ar trebui sa se afle la serviciu de dimineata pana noaptea.

"Cine conduce Ministerul Agriculturii? Pentru ca am inteles ca a delegat toate drepturile de semnatura. Eu am mai intalnit inaintea mea ministri care si-au delegat semnaturile, inclusiv responsabilitatea (...) Incredibila incompetenta, toti fug de raspundere, dar fac politica. Sunt cateva ministere in care nu poti fi sef de partid sau responsabil de partid, nu ai cum, pentru ca de dimineata pana seara, pana noaptea trebuie sa fii acolo, nu poti fi in alta parte", a sustinut deputatul PDL.

Tabara a fost intrebat daca stie pentru ce perioada si-ar fi delegat Constantin dreptul de semnatura ca ministru.

"Nu a fixat o perioada, este un obicei al unor ministri de a-si delega semnaturile, tocmai pentru a-si elimina din responsabilitati", a afirmat fostul ministru al Agriculturii, potrivit MEDIAFAX.

Deputatul PDL a mai sustinut ca ministrul Agriculturii ar trebui sa se preocupe mai mult de nivelul sumelor alocate Romaniei in viitorul exercitiu financiar al UE.

"Domnul Daniel ar trebui sa stea la Bruxelles, mai ales ca are un secretar de stat care provine de acolo, sa stea acolo, acolo e locul lui. Iar dincoace are doi specialisti pe domenii, secretari de stat, care zi de zi ar trebui sa vada cate statii pompeaza, ce face ANIF-ul acesta care optureaza restructurarea sistemul de imbunatatiri funciare", a mai spus Tabara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.