Fostii ministri ai Muncii din partea PDL Ioan Botis, Sulfina Barbu si Sebastian Lazaroiu sunt vinovati in ochii lui Ponta pentru pierderea fondurilor UE.

Premierul Ponta afirma ca sperantele sale referitoare la absortia fondurilor UE au fost "hiperoptimiste", in prezent Guvernul primind audituri din 2010 si 2011 cu "bani pierduti".

"Evaluarile, sperantele referitoare la fondurile europene care vor fi accesate si vor fi incasate efectiv a fost hiperoptimista. Practic, noi acum suntem in grafic cu absortia de fonduri europene, dar avem si ne vin din urma auditurile pe 2010 si 2011 pe care nu le mai putem schimba si care inseamna bani pierduti. De aceea, de cate ori ii aud si pe domnul presedinte suspendat si pe altii vorbind despre banii europeni ii trimit si le cer sa-i sanctioneze cat mai dur posibil pe Botis, Lazaroiu si Barbu, daca vorbim de POSDRU, de exemplu, dar mai sunt si ale situatii", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.