Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul sedintei BPN al PSD, ca va continua actualizarea listelor electorale permanente.

"Avem lucruri importante de facut pe plan politic. Si anume apelul catre alesii nostri locali de a sprijini actualizarea listelor electorale permanente, asa cum ne-a fost cerut de catre Curtea Constitutionala, pregatirea sesiunii extraordinare din toamna, selectarea candidatilor pentru parlamentare si intocmirea programului de guvernare al USL pentru 2012-2016", a spus premierul la finalul sedintei PSD, citat de evz.ro.

Curtea Constitutionala a trimis, astazi, o noua adresa Guvernului in care precizeaza ca a solicitat listele electorale permanente, actualizate conform Legii 3/2000 privind desfasurarea referendumului si listele in baza carora s-a organizat consultarea populara din 29 iulie.

In alte cuvinte, CCR nu doreste un mini-recensamant, adica o reactualizare, ci listele actualizate de dinainte de referendum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.