Ioan Rus, ministrul de Interne, si Victor Paul Dobre, ministrul delegat pentru Administratie, si-au anuntat demisiile luni dimineata.

Ioan Rus a sustinut luni dimineata declaratii de presa in care si-a anuntat decizia de a demisiona din fruntea MAI.

"Asupra mea si a MAI s-au exercitat nenumarate presiuni, nenumarate discutii si aprecieri, incepand cu Traian Basescu si terminand cu Crin Antonescu. Acest lucru este complet inaacceptabil. Limitele demnitatii mele le stabilesc singur. Eu sunt un politican onest si Corect si din acest motiv mi-am inaintat demisia de onoare", a declarat Ioan Rus.

"Politicienilor romani, incepand tot cu Traian Basescu si continuand cu Crin Atnonescu, le spun cu toata modestia ca in spatele lor si a deciziilor lor se afla totusi un popor si o tara", a adaugat Ioan Rus.

Ministrul demisionar al Internelor a mai spus ca spera ca cei care vor veni dupa el la MAI sa nu permita implicarea institutiei in batalii pentru putere.

"Cel care vine dupa mine la MAI sa nu permita ca MAI sa fie implicat in batalii pentru putere", a mai spus Ioan Rus.

Ioan Rus a anuntat dupa conferinta de presa in care si-a anuntat demisia din functia de ministru al Administratiei si Internelor, ca si ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, si-a inaintat demisia din functie.

Ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, a confirmat, luni, pentru mediafax.ro, ca si-a inaintat demisia din functie, el precizand ca a facut acest lucru "din motive personale" si ca va comenta mai mult "altadata".

Citeste si Cezar Preda, PDL: Cerem demisia ministrului de Interne, Ioan Rus


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.