Presedintele interimar, Crin Antonescu, a fost intrebat, marti, daca isi mentine decizia de a demisiona daca Traian Basescu nu va fi demis.

"Eu am proprietatrea vorbelor mele si am de 20 de ani, de cand fac politica, proprietatea, intelesul si responsabilitatea declaratiilor mele. Decizia mea este luata, este una ferma, este una in conformitate cu toate principiile pe care am facut si fac politica, si va fi anuntata in momentul potrivit", a spus Antonescu.

El nu a dorit sa faca alte comentarii pe acest subiect, precizand ca acesta este singurul raspuns, relateaza MEDIAFAX.

De asemenea, presedintele interimar a sublinat ca numarul de voturi exprimate pentru demiterea lui Traian Basescu, in raport cu cel al voturilor care au dus la alegerea sa in functie, arata un lucru care nu mai poate fi "relativizat".

"Dincolo cvorumul real, dincolo de discutiile legate de numarul adevarat al alegatorilor cu drept de vot din Romania, raman cel putin doua cifre care nu mai pot fi contextualizate, care nu mai pot fi relativizate, care nu mai pot fi interpretate in termeni conjuncturali: 5,2 milioane de cetateni romani l-au ales presedinte pe Traian Basescu, 7,5 milioane de romani au spus ca Traian Basescu trebuie sa plece din functia de presedinte al Romaniei", a explicat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.