Referendumul a trecut si USL nu a reusit sa convinga 50% + 1 din alegatorii de pe listele electorale sa vina la vot pentru a-l demite pe Basescu.

Marti dimineata s-a anuntat ca vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, si deputatul liberal, Cristian Adomnitei, si-au anuntat demisia din structurile de conducere ale PNL.

La scurt timp dupa aparitia vestii in presa, Relu Fenechiu a infirmat demisia. Acest a declarat ca va da publicitatii un comunicat de presa in acest sens.

De altfel, Relu Fenechiu, șef al campaniei PNL pentru referendum, a declarat ca va demisiona din toate functiile detinute in PNL, daca Traian Basescu se intoarce la Cotroceni.

„In conditiile in care Traian Basescu se va intoarce la Cotroceni, eu am spus ca voi demisiona din toate functiile de conducere din PNL. Deocamdata nu s-a intors si luptam in continuare. Vor fi oameni care vor analiza daca aceasta campanie pentru referendum a fost bine facuta sau nu“, a precizat Fenechiu, citat de adevarul.ro.

Cristian Adomnitei isi explica demisia prin rezultatele slabe obtinute la referendum.

Eu mi-am luat un angajament in fata colegilor mei, in timpul campaniei, potrivit caruia in cazul in care Iasiul nu se situeaza in primele cinci judete din tara ca prezenta la vot imi voi da demisia din Biroul Politic Central. Acest lucru nu s-a intamplat si am demisionat“, precizeaza Adomnitei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.