Presedintele interimar al Organizatiei PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat vineri ca, potrivit sondajelor, prezenta la referendum va fi de 42-44%.

Intrebat ce prezenta va fi la referendum, conform sondajelor comandate de PDL, Videanu a sustinut ca este foarte greu de facut o evaluare, din cauza "tentativei de frauda fara precedent pe care o pregateste USL", astfel ca prezenta "depinde de nivelul de furt", scrie evz.ro.

El a precizat, totusi, ca sondajele vizeaza o prezenta la vot de aproximativ 6,6 - 6,7 milioane de cetateni, ceea ce in procente inseamna 42-44%.

El a tinut sa faca o delimitare intre un proces electoral de alegeri, in care voturile sunt exprimate pentru un candidat sau altul, si un referendum.

"Daca se prezinta 6 milioane la vot si vor vota toti pentru demitere, inseamna ca 6 milioane de romani valideaza demersul, iar restul nu valideaza demersul", a sustinut Videanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.