Desi recunoaste ca este "deranjat" de aceste acuzatii, presedintele interimar refuza sa discute orice subiect colateral pana dupa referendum.

"Atata vreme cat natiunea este in fata discutiei despre mandatul lui Traian Basescu, nu discut niciun subiect colateral. (...) Acum nu votam pe domnul Ponta, daca a plagiat sau nu, votam daca mai ramanem sau nu cu Traian Basescu", a subliniat el, conform evz.ro.

A fost depusa o noua sesizare de plagiat pe numele lui Victor Ponta

Intrebat ce "lucruri discutabile" i-ar putea reprosa premierului Ponta, presedintele interimar a dat ca exemplu problemele aparute in cazul nominalizarilor facute la Ministerul Educatiei.

"Nu a avut mana buna (...) la Ministerul Educatiei. A trecut destul timp, cu destula galceava publica, la un minister care are nevoie de prestigiu si stabilitate, pana cand s-a ajuns la o solutie pe care eu o consider foarte buna si cred ca putea fi luata de prima data", a sustinut Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.