Traian Basescu s-a aratat convins luni ca va reveni la Cotroceni. De asemenea, presedintele suspendat regreta declaratiile facute despre Regele Mihai.

"In mod categoric eu voi reveni la Cotroceni, dar va trebui sa coabitez cu actuala majoritate pentru stabilitatea tarii. Instabilitatea politica in momentul de fata este cea care ne face total neatractivi pentru investitii si in acelasi timp a dus la o depreciere masiva a leului", a spus el.

Totodata, Basescu a marturisit ca priveste relaxat referendumul si ca indiferent de deznodamant el simte ca a facut ce trebuie, relateaza romanialibera.ro.

Sondaj Avangarde: 67% dintre romani l-ar demite pe Basescu

"Recunosc, pentru ca nu va pot minti, ca am sentimentul ca mi-am facut datoria si privesc cu oarecare relaxare la ziua de 29 iulie exact din acest motiv. Daca romanii vor vrea, imi voi duce mandatul pana la final, daca nu - plec cu constiinta impacata", a mai aratat presedintele suspendat.

Basescu a marturisit totusi ca are un regret: declaratiile publice pe care le-a facut despre Regele Mihai.

"Am un regret profund ca am spus public ce gandesc. Si asta imi arata ca uneori politicienii, macar in chestiuni foarte sensibile, este bine sa nu spuna ce gandesc", a declarat Traian Basescu, potrivit stirileprotv.ro.

Intrebat cum apreciaza faptul ca Regele Mihai nu i-a raspuns in niciun fel, desi a fost intrebat, Basescu a raspuns: "Asa trebuia sa faca un Rege!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.