Antonescu s-a referit, astfel, la declaratiile lui Traian Basescu legate instalarea liniei speciala la sediul sau de campanie.

"Despre tot acest delir, as vrea ca reprezentantii principalelor state cu traditie democratica, reprezentantii la Bucuresti, pentru ca ei inteleg limba romana si urmaresc cu atentie desfasurarea vietii politice din Romania, sa faca cunoscute aceste discursuri ale lui Traian Basescu conducerilor lor politice si responsabililor lor", a spus presedintele interimar.

Antonescu i-a taiat lui Basescu linia speciala de comunicatii

Antonescu a adaugat ca si-ar dori mult ca ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, sa si informeze si pe secretarul de stat Hillary Clinton si pe presedintele SUA, Barack Obama, dar si pe congresmani si senatori ai Statelor Unite, "cine este si cum se exprima marele democrat Traian Basescu", dar si sa comunice la Washington faptul ca o comisie a Senatului Romaniei, care are dreptul constitutional de a supraveghea, de a controla activitatea unui serviciu special, este calificata drept "adunatura de politruci si ticalosi de catre un om care a fost si vrea sa mai fie presedinte al Romaniei".

Despre acuzatiile lui Traian Basescu privind intentia sa de a destructura serviciile secrete, Antonescu a aratat ca presedintele suspendat nu mai are in acest moment niciun sef de serviciu pe care l-a gasit atunci cand a intrat in mandat si nu l-a acuzat nimeni ca destructureaza aceste institutii, scrie MEDIAFAX.

"Traian Basescu minte, si minte cu disperare", a mai sustinut Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.