Presedintele suspendat, Traian Basescu, spune, intr-o inregistrare video pe Facebook, ca uneori limbajul sau nu este cel mai adecvat.

"Unul dintre reprosurile care mi se fac este legat de limbaj. Eu recunosc ca uneori limbajul meu nu este cel mai adecvat sau, in orice caz, ca nu e limbajul unui presedinte scrobit", mentioneaza Basescu, intr-o inregistrare video pe Facebook adresata celor care ii aduc reprosuri.

"Trebuie sa va spun insa un lucru. De cand am devenit presedinte mi-am propus sa nu ma transforme functia. Eu vreau sa raman tot om, un om normal cu bunele si relele lui, un om care pleaca de la premisa ca a doua zi dupa ce nu mai este presedinte va trebui sa traiasca la fel cum a trait inainte de a fi presedinte. Si cei care va aduceti aminte declaratiile mele de la inceputul primului mandat nu se poate sa nu va reamintiti faptul ca mi-am propus sa raman un om normal. De aceea, uneori mai scap si licente de limbaj, pe care trebuie sa va spun ca le si regret, dar dupa ce au plecat", spune el, potrivit MEDIAFAX.

Traian Basescu arata ca, de aceea, isi permite sa se comporte normal. "Merg in restaurant cu sotia ca orice roman, merg la o distractie la o nunta sau la o sarbatoare locala ca orice roman si, altfel, nu imi propun sa le arat romanilor ca sunt altfel decat sunt", adauga el.

"Pana si erorile de limbaj pe care le recunosc ca atare sunt parte din aceasta definitie a unui presedinte care nu se transforma pe timpul mandatului, pentru ca mi-ar fi imposibil sa mai traiesc normal dupa ce imi termin mandatul. Retineti insa ca regret intotdeauna excesele de limbaj", mai spune in inregistrarea video presedintele suspendat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.