Seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, a fost audiat joi la Senat deoarece s-ar fi instalat o linie de telefonie ilegala in sediul de campanie al lui Traian Basescu.

Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Cristian David, a declarat, joi, dupa audierea sefului STS, Marcel Opris, ca membrii comisiei au ajuns la concluzia ca instalarea si functionarea liniei speciale la sediul de campanie al lui Basescu se situeaza in afara prevederilor si normelor legale.

Traian Basescu, in calitate de presedinte suspendat, nu poate beneficia de un sistem de telefonie special, cum sunt cele furnizate de institutia lui Marcel Opris.

Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, a declarat, joi, dupa audierea in Comisia de aparare a Senatului, ca a prezentat toate documentele, hotarari ale CSAT, care arata ca instalarea liniei speciale la sediul de campanie al lui Traian Basescu s-a facut in mod legal.

Presedintele Comisiei de aparare a sustinut ca generalul Marcel Opris si-a depasit competentele, scrie MEDIAFAX.

Cristian David a anuntat ca va trimite Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) concluziile comisiei de aparare pe aceasta tema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.