Basescu a declarat razboi tuturor "puscariabililor" din USL, dar luni seara obiectivul sau principal a fost discreditarea ministrului Justitiei.

Presedintele suspendat Traian Basescu, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii "Ultimul cuvant" la B1 TV, ca ministrul Justitiei, Titus Corlatean, "a primit sefii de organizatii judetene", cu care a negociat functii in magistratura.

"Corlatean a primit sefii de organizatii judetene, care i-au spus pe cine sa puna la Parchet si Tribunal", a declarat Basescu, citat de hotnews.ro.

In replica, Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, dezminte categoric acuzatia ca ar fi avut intalniri cu lideri de filiale de partid pe tema numirii unor procurori-sefi la instantele din teritoriu, se arata intr-un comunicat al MJ.

"Afirmatia facuta in cadrul unei emisiuni de televiziune de catre presedintele suspendat, Traian Basescu, referitoare la presupuse intalniri pe care ministrul Justitiei, Titus Corlatean, le-ar fi avut cu lideri ai unor organizatii judetene de partid, in vederea numirii la conducerile Parchetelor din judete nu este altceva decat o noua manipulare si o noua dezinformare facuta de presedintele suspendat.

Aflat in campania pentru referendumul organizat pentru demiterea sa din functie, si folosind din nou asemenea manipulari si dezinformari, presedintele suspendat face din nou dovada ca nu are o conduita de tip european, conduita pe care o invoca atat de des in ultima vreme", precizeaza MJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.