Dan Voiculescu sustine ca presedintele suspendat este un "personaj toxic, care incalca in mod repetat Constitutia", potrivit interviului citat de jurnalul.ro.

la intrebarea, "il vor demite romanii pe Traian Basescu?", Dan Voiculescu a raspuns:

"Eu sunt convins ca majoritatea vasta a romanilor doreste sa isi concedieze presedintele. Pentru ca e toxic. Dincolo de incalcarile repetate ale Constitutiei, de taierile de salarii, impozitarile ilegale de pensii, jignirile violente la adresa unor categorii profesionale, umilintele greu de imaginat la care a supus persoanele vulnerabile, deciziile economice catastrofale de genul cresterii TVA, acest domn a facut un rau profund Romaniei, cu efecte pe termen foarte lung: a distrus increderea in democratie, in reguli, in institutii, in oameni".

Dan Voiculescu demisioneaza din Senat

Dan Voiculescu nu va mai fi judecat de Inalta Curte

In cadrul aceluiasi interviu, Dan Voiculescu a pecizat ca motivul principal pentru plecarea sa din senat a fost respingerea proiectului sau de lege care ar fi dublat amenzile pentru evaziunea fiscala.

"Demisia mea din Senat a avut un singur motiv: dublarea pedepselor pentru evaziune fiscala. (...) Proiectul a fost respins in Comisia de buget, invocandu-se argumentele Guvernului Ungureanu. Pe 25 iunie, in ultima zi de plen al Senatului, cand acest proiect urma sa fie respins si de plen, mi-am anuntat demisia. Celelalte interpretari au fost lansate de apropiatii lui Traian Basescu din motive strategice", a explicat Voiculescu.

Citeste si: Basescu: Crin si "Victoras" ii apara pe "puscariabilii" din USL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.