Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a declarat, ca el nu a avut la biroul prezidential de la Palatul Cotroceni un "telefon cu nu stiu cate butoane".

Ion Iliescu a facut referire la scandalul "celui de-al treilea buton" care a izbucnit saptamana trecuta, in urma declaratiilor facute de Traian Basescu si Crin Antonescu.

"Mi se pare o gluma nesarata. N-am avut un asemenea telefon cu nu stiu cate butoane, cum spunea el, in care al treilea sa fie Mefisto care iese din eter. (...) Ideea in sine a unor butoane secrete este nastrusnica. Este stilul domnului Basescu, nu are nimic de-a face cu o abordare serioasa de catre un om de stat a problemelor tarii", a spus Iliescu, citat de MEDIAFAX.

USL are "un as in maneca": Referendum organizat in doua zile

De asemenea, Ion Iliescu este de parere ca un referendum de doua zile ar fi mai realist.

"Cred ca doua zile ar fi realist, pentru ca experienta a aratat si, mai ales, suntem intr-o perioada de vara si lumea merge mai greu, se mobilizeaza mai greu. Si avem aceasta experienta pentru modificarile la Constitutie, in 2003", a declarat fosul presedinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.