Presedintele suspendat Traian Basescu a ajuns, luni, la Curtea Constitutionala, unde urmeaza sa se discute si cererea sa de solutionare a "conflictului juridic de natura constitutionala dintre Parlamentul Romaniei, pe de o parte, si presedintele Romaniei, pe de alta parte".

[UPDATE] Basescu a plecat de la Curtea Constitutiei. CCR urmeaza sa decida astazi interimatul presedintiei.

"Principala asteptare este sa nu ia lucrurile fragmentat, ci sa le priveasca in ansamblu ca sa intelegem toti si inclusiv romanii ce s-a intamplat saptamana trecuta", a spus presedintele, intrebat despre asteptarile pe care le are de la judecatorii CCR.

"Cred ca este bine ca la Curtea Constitutionala sa existe si viziunea presedintelui asupra a ceea ce s-a intamplat saptamana trecuta legat de decapitarea primilor doi oameni in stat, plus Avocatul Poporului", a precizat Traian Basescu la venirea la Curtea Constitutionala.

Antonescu: Nu credem ca vor fi probleme la CCR

El a aratat ca a venit la sedinta CCR, spre deosebire de trecut cand se prezenta consilierul prezidential Bogdan Diaconu, deoarece considera ca de aceasta data este important ca judecatorii Curtii sa aiba mesajul sefului statului direct de la acesta, informeaza MEDIAFAX.

Citestes si Basescu: Argumentul suspendarii a fost ca nu mai am popularitate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.