Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat ca sloganul partidului sau in campania pentru referendumul din 29 iulie privind demiterea presedintelui va fi “Vara asta se poarta alb!”.

“Avem si un slogan, Se cheama «Vara asta se poarta alb!». Astazi sunt in camasa alba, colegii mei vor aparea incepand de maine in toate activitatile publice, in toate emisiunile purtand alb si ii rugam pe toti aceia care sunt ingrijorati de ceea ce se intampla in Romania, care cred ca democratia romaneasca este in pericol, care cred ca dincolo de optiunile politice, de bataliile politice, avem nevoie de un echilibru in statul democratic din Romania, ii rugam sa poate alb", a spus Boureanu, intr-o conferinta de presa la sediul PDL.

Aceasta culoare este una a protestului pe modelul grevelor japoneze si este potrivita cu campania PDL de semnalare a abuzurilor comise de USL, a evidentiat Boureanu, conform MEDIAFAX.

Intrebat daca si Traian Basescu va adopta aceasta culoare, Boureanu a spus ca acesta va avea propria strategie de campanie. El a precizat ca liderii PDL nu au avut cu Traian Basescu o discutie pe tema culorii si sloganului de campanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.