„Nu exista nici o dovada tangibila pentru a ne gindi sa-i retragem sprijinul politic lui Marian Oprisan“, a spus Geoana, luindu-i apararea inca o data presedintelui CJ Vrancea

Oprisan a venit ieri la sediul partidului pentru a-i demonstra lui Geoana, cu documente, ca este victima unui atac politic. Mai mult, presedintele CJ Vrancea ceruse sa fie lasat sa spuna aceste lucruri si intr-o conferinta de presa a partidului. Geoana a fost insa sfatuit de apropiatii sai ca "asta ar fi prea mult", astfel ca Oprisan s-a intors in Vrancea cu promisiunea ca partidul isi va exprima inca o data solidaritatea cu el. De curind, el a fost acuzat de Corpul de Control al guvernului ca a deturnat banii destinati refacerii infrastructurii avariate de inundatii.

DIP si avocatul sau, Ioan Rus

Si Dan Ioan Popescu, seful filialei Bucuresti, a pledat in fata lui Geoana drept nevinovat. Mai mult, DIP nu a ezitat sa-l aduca in sprijinul sau chiar pe liderul grupului de la Cluj. "Sa spuna si Ioan Rus. Cind era la Interne, a cerut IGP-ului sa faca o investigatie", s-a explicat DIP. Rus a dat din cap, confirmind ca expertiza de la IGP nu l-a descoperit vinovat. Liderul PSD Bucuresti s-a plins colegilor sai ca, desi este acoperit de hirtii, cei care ancheteaza modul in care a facut avere ii cer sa aduca pina si bonurile de la benzina. "Trebuie sa stiti ca poate o sa va vina si voua rindul", le-a spus, didactic, DIP colegilor sai din PSD.

Reforma PSD e inoportuna

Explicatiile cu care au venit Oprisan si DIP l-au convins pe Geoana. Mai mult, presedintele PSD a tratat ca inoportune solicitarile a doi dintre apropiatii sai de a se debarasa de personajele dubioase din partid. "Eu inteleg dorinta celor mai tineri din partid de a vedea modernizarea evoluind mai accelerat, dar avem aceasta obligatie de a tine partidul unit, de a ne stringe rindurile", a comentat Geoana afirmatiile facute de George Maior si Dan Mihalache.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.