Tinerii PDL vor depune astazi, la toate ambasadele de la Bucuresti ale statelor membre UE, o scrisoare-protest in legatura cu situatia statului de drept si a democratiei in Romania.

Tinerii democrat-liberali vor depune miercuri, 4 iulie, la ora 11:00, la toate ambasadele de la Bucuresti ale statelor membre UE, o scrisoare-protest fata de situatia statului de drept si a democratiei in Romania, precum si fata de situatia sistemului de educatie, grav decredibilizat de acuzatiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta, scrie evz.ro.

Tinerii democrat-liberali vor fi prezenti, la ora 11:00, la ambasadele urmatoarelor state: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania si Suedia.

Citeste si: Uite cum se intoarce roata: PDL organizeaza un miting anti-USLTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.