Parlamentarii PDL au parasit plenul reunit, marti in jurul orei 11, lasand pe pupitre foi cu mesaje ca "Salvati ICR", "Salvati TVR", "Salvati Monitorul Oficial".

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a anuntat imediat dupa prezentarea raportului Comisiilor de cultura privind validarea lui Ovidiu Miculescu drept presedinte al SRR, ca democrat-liberalii parasesc sala de sedinta la momentul votului.

"Consecventi cu opinia noastra ca toate aceste schimbari nu au decat un singur scop, un derapaj al democratiei, grupul parlamentar al PDL va parasi sala in procedura de vot", a anuntat Toader, citat de MEDIAFAX.

In paralel, in plen s-a decis prin vot ca validarea presedintelui SRR, Ovidiu Miculescu, dar si a presedintelui TVR, Claudiu Saftoiu, se va realiza prin vot secret cu bile, procedura desfasurandu-se la ora transmiterii acestei stiri.

In sala de plen este prezent si premierul Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.