Liviu Pop a declarat ca vineri preda mandatul, intrucat ii expira interimatul la conducerea Ministerului Educatiei.

Ministrul interimar al Educatiei a fost, vineri, la Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), scrie MEDIAFAX.

Intrebat de ce a ales sa vina vineri la CNATDCU, in conditiile in care urma sa fie luat in discutie posibilul plagiat al lui Victor Ponta si in urma cu o zi a emis un ordin prin care Consiliul General in actuala formula a fost desfiintat, Liviu Pop a spus ca vineri preda mandatul, intrucat ii expira interimatul la conducerea Ministerului Educatiei si isi face bilantul activitatii.

Liviu Pop a spus ca nu a avut nicio discutie cu premierul Victor Ponta privind numirea unui titular la Ministerul Educatiei

El a precizat ca a venit la CNATDCU pentru ca a fost o problema de comunicare intre Corpul de control al ministrului Educatiei si reprezentantii Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare.

Liviu Pop a spus ca le-a explicat acestora ce prevede ordinul de ministru emis joi si i-a asigurat ca vor ramane toti si in viitorul Consiliu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.