Liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca problema dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European va fi rezolvata pe cale constitutionala, suspendarea sefului statului fiind o solutie.

“Este o prostie decizia Curtii Constitutionale, nu exista sef al statului. Din cei 27 de membri ai Consiliului European vedeti daca exista alt presedinte decat cel al Frantei si presedintele Ciprului care este si prim-ministru. In rest sunt numai prim-ministri pentru ca agenda lor vizeaza activitatea guvernelor. Asta nu intelege domnul Basescu", a afirmat Illiescu, potrivit gandul.info.

Sosirea lui Basescu la Bruxelles nu a fost anuntata institutiilor UE

Ion Iliescu a precizat ca problema se va rezolva pe care constitutionala, suspendarea presedintelui Traian Basescu fiind o solutie. "Probabil nu exista alta cale", a mentionat fostul presedinte.

Citeste si Ponta a plecat spre Bruxelles, insotit de doi ministri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.