Premierul Victor Ponta a anuntat, la scurt timp dupa decizia Curtii Constitutionale privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European de catre Traian Basescu, ca se va duce si el la Bruxelles.

“In baza deciziei date de Parlament, voi merge maine la Consiliul European pentru a reprezenta Romaniei. Basescu nu are mandat nici de la Guvern, nici de la Parlament. Sper ca Basescu va intelege abuzul pe care il comite si ascunderea in spatele celor cinci magistrati de la CCR este impotriva interesului national si al populatiei”, a declarat Victor Ponta intr-o conferinta de presa la scurt timp dupa anuntul deciziei Curtii Constitutionale.

Premierul crede ca presedintele Basescu nu va merge la Bruxelles.

"Sper ca presedintele sa inteleaga ca acest vesnic conflict este impotriva intereselor Romaniei", a spus Ponta, citat de mediafax.ro. "Din pacate acea majoritate din Curtea Constitutionala care apartine lui Traian Basescu nu a facut altceva decat sa adauge la Constitutie, ceea ce nu este normal", a mai spus Ponta.

"Ca prim-ministru si in baza mandatului dat de Parlament voi merge sa reprezint cetatenii si mandatul primit. Traian Basescu nu are niciun fel de mandat, ci doar cinci judecatori credinciosi. Acestiua ar trebui sa-i dea si un mandat pe masurile de crestere economica, pe crearea de locuri de munca, ceea ce este, evident, absurd (...) Cred ca presedintele va intelege ca abuzul pe care il ascunde in spatele celor cinci judecatori politici. Cred ca nu va merge maine la Bruxelles", a apreciat Victor Ponta, conform rtv.net.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.