Premierul Victor Ponta a sosit, miercuri, la Curtea Constitutionala, unde se va discuta sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles.

Afla ce a declarat premierul in fata judecatorilor Curtii Constitutionala

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca miercuri dimineata va merge la Curtea Constitutionala, unde se discuta sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles, iar joi va pleca la Consiliul European.

Ponta a spus, intrebat daca va tine cont de decizia pe care Curtea o va adopta miercuri privind reprezentarea la Bruxelles, ca el trebuie sa tina cont de ceea ce a decis Parlamentul, scrie MEDIAFAX.

"Daca Curtea va decide ca exista un conflict intre Parlament si presedinte, nu sunt eu cel care trebuie sa-l rezolv. (...) Guvernul nu se afla in conflict cu presedintele pe aceasta tema. Daca presedintele se declara nemultumit de declaratia Parlamentului, atunci poate sa ceara Curtii constatarea unui conflict intre Parlament si presedinte", a spus Ponta.

Premierul a venit miercuri la Curtea Constitutionala insotit de ministrii Mircea Dusa si Titus Corlatean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.