Procurorul general, Codruta Kovesi, a declarat, marti dimineata, ca fostul premier Adrian Nastase va fi audiat de un procuror atunci cand acest lucru va fi posibil din punct de vedere medical, pentru elucidarea incidentului produs in seara de 20 iunie.

Intrebata de jurnalisti daca se ia in calcul audierea lui Nastase, Kovesi a raspuns: "Da, se ia in calcul, e absolut obligatoriu sa fie audiat, aceasta audiere va fi facuta cand va fi posibil. Cand medicii ne vor permite vom sta de vorba despre acel incident". Ea a precizat ca va fi audiata si familia fostului premier.

Intrebata daca exista suspiciuni legate de diagnosticul pus lui Nastase, Kovesi a raspuns: "Da".

Medicul Bradisteanu, urmarit penal de DNA in cazul Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, in 20 iunie, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul Calitatii". Nastase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat in 21 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.