Dupa ce vineri, Crin Antonescu a anuntat ca daca presedintele nu il investeste pe Puiu Hasotti in functia de ministrul al Culturii, parlamentarii liberali vor incepe procedura de suspendare, liderul PNL revine cu aceasta amenintare, dar pe un alt motiv.

Copresedintele USL a afirmat ca daca presedintele va merge la Consiliul European din 28 iunie va incepe procedura de suspendare.

"Sper ca presedintele sa nu dea nastere unui moment penibil acolo, in cazul in care se va duce la summit. Asta ar insemna o transare a acestui scandal in Romania, fapt ce s-ar reduce printr-o discutie despre suspendare", a atentionat presedintele PNL, Crin Antonescu, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, in 20 iunie, o scrisoare premierului in care precizeaza ca Victor Ponta nu poate reprezenta Romania la Consiliul European si daca isi va insusi atributiile prezidentiale ar putea raspunde in fara legii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.