Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti si Facultatea de Drept va analiza acuzatia de plagiat adusa premierului Victor Ponta in privinta tezei sale de doctorat.

In urma sedintei de joi a Senatului Universitatii din Bucuresti, conducerea UB a solicitat conducerii Facultatii de Drept sa-si precizeze punctul de vedere referitor la contestarea calitatii stiintifice a tezei de doctorat a premierului Victor Ponta.

Totodata, rectorul Universitatii din Bucuresti a solicitat intrunirea de urgenta a Comisiei de Etica a institutiei de invatamant superior, pentru a dezbate intregul caz.

Ponta, despre acuzatiile de plagiat: Basescu a inscenat scandalul

Consiliul de Administratie al Universitatii din Bucuresti a luat decizia, in sedinta din 30 mai, sa aprobe achizitia unui soft anti-frauda universitara care sa fie utilizat la nivelul intregii universitati, potrivit MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a transmis Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) o adresa prin care solicita sa ii fie analizata teza de doctorat sustinuta in 2003, in contextul acuzatiilor lansate in ultimele zile in spatiul public.

Citeste si Antonescu: I-am cerut lui Ponta sa nu ezite in cazul atacului privind plagiatul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.