Evolutia postoperatorie a lui Adrian Nastase este foarte buna, in parametri normali, a declarat vineri Ioan Lascar, seful Clinicii de Chirurgie Plastica de la Spitalul Floreasca.

"Evolutia postoperatorie este foarte buna, in parametri normali, este un trend evolutiv favorabil, nu a avut dureri, nu a avut febra. Preocuparea noastra este de a trata leziunile produse prin impuscare", a spus profesorul Ioan Lascar.

El a adaugat Adrian Nastase este in continuare monitorizat in sectia de Terapie Intensiva, relateaza MEDIAFAX.

Profesorul Ioan Lascar a mai spus ca Adrian Nastase a fost evaluat de o echipa interdisciplinara, formata din chirurgul plastician, chirurgul cardiovascular, psihiatru, chirurgul de chirurgie generala si specialistul ATI.

Nastase catre Ioan Rus, inainte de tentativa de sinucidere: Nu voi ajunge in arest!

"Ce s-a realizat in cursul interventiei chirurgicale are trend evolutiv extrem de favorabil. Putem califica parametrii generali si evolutia locala ca fiind foarte buni", a mai spus Lascar.

Fostul premier implineste, vineri, 62 de ani. Familia lui Adrian Nastase a ajuns, vineri dimineata, la Spitalul Floreasca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.