Presedintele Traian Basescu nu va participa la Summit-ul PPE care precede Consiliul European din 28-29 iunie, a declarat purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea.

"Presedintele Basescu nu participa la Summit-ul PPE", a declarat Oprea, refuzand sa faca alte precizari, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu este inclus pe lista participantilor la Summit-ul PPE care precede Consiliul European din 28-19 iunie, fiind mentionat printre cei 16 membri ai Consiliului European care apartin Partidului Popular European.

Pe agenda de discutii a summitului PPE, la care vor participa si Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European si Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, va fi, potrivit unui comunicat, pregatirea reuniunii Consiliului European, potrivit unui comunicat transmis joi de Partidul Popular European.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.