Deputatul liberal Cristian Boureanu a sustinut faptul ca actuala conducere a PNL nu ar fi straina de unele negocieri cu pesedistii, negocieri ce ar viza un eventual sprijin al acestora pentru un guvern minoritar condus de Tariceanu. Membru al Biroului Permanent Central al partidului, Boureanu a mai spus ca cei care negociaza cu opozitia nu fac altceva decat sa condamne PNL la moarte.

"Azi, cei care negociaza cu PSD nu fac altceva decat sa omoare viitorul PNL-ului. Putem baga capul in nisip precum strutii. Poate ca ne vor ingrasa cat vor avea nevoie, dar apoi ne vor taia si ne vor face ciorba", a declarat Boureanu la conferinta organizatiei PNL Bucuresti. El a mai spus ca, intamplator sau nu, multi dintre cei ce acum fac tot felul de declaratii privind relatia cu democratii sunt aceiasi oameni care, intre cele doua tururi de scrutin din 2004, militau pentru o alianta cu PSD. Presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a intervenit imediat pentru a dezminti orice discutii cu PSD si i-a atras atentia lui Boureanu sa se gandeasca de doua ori inainte de a vorbi.

"Am spus ca PSD este cel mai periculos adversar. (...) Vreau sa va spun ca, in calitate de presedinte al PNL, nu am mandatat pe nimeni si nu am stiinta ca cineva din interiorul PNL sa-si fi luat libertatea de a negocia cu PSD. Si ii rog pe cei care vorbesc despre asa ceva sa taca sau sa se gandeasca ca au o responsabilitate atunci cand pronunta astfel de ineptii", l-a apostrofat Tariceanu pe tanarul deputat, in fata delegatilor la conferinta PNL-Bucuresti.

Liberalii vor discuta si aceste aspecte, dar si alte probleme ridicate in cadrul sedintei de alegeri de la PNL Bucuresti in cadrul sedintei de astazi a Biroului Permanent Central. Incepand cu aceasta saptamana, sedintele BPC vor avea loc lunea, in aceeasi zi cu sedinta Biroului Permanent National al PD, cu cea a CNC-ului Aliantei si cu intrunirea liderilor coalitiei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.