Acuzatiile de plagiat in randul politicienilor romani au ajuns si la Elena Udrea.

Democrat-liberala este acuzata ca a preluat integral fragmente dintr-o lucrare editata sub egida Institutului European Roman (IER) in cadrul unui articol aparut sub semnatura sa si a Gratielei Barna in Buletinul Universitatii Nationale de Aparare “Carol I”.

Concluzia este a publicatiei Jurnalul National, care a comparat articolul publicat in numarul 2 din 2006 a Buletinului Universitatii de Aparare si o lucrare aparuta sub egida IER, in 2005.

Elena Udrea a publicat pe blogul sau personal o reactie la acest articol fara a raspunde clar acestor acuzatii: “Iata ca aflam cine e de vina ca Victor Ponta e un plagiator! Evident, intai, Traian Basescu. Apoi, conform propagandei USL, Elena Udrea. Le amintesc tuturor faptul ca in aceasta moment, in urma demisiei, eu nu mai ocup o functie publica numita”, a scris Udrea pe blog.

Revista Nature: Victor Ponta, acuzat de plagiat

“Eu, spre deosebire de Victor Ponta, am renuntat la a-mi face doctoratul, vazand ca, in lipsa timpului, trebuie sa accept ca profesorii sa imi scrie lucrarile. Tocmai din acest motiv, ca a acceptat sa fie doctor pe munca altora, cred ca Premierul ar trebui sa demisioneze, urmand exemplul liderilor europeni, in cercul carora pretinde sa fie”, mai afirma fostul ministru al Turismului.

Citeste si Ponta, despre acuzatiile de plagiat: Basescu a inscenat scandalul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.