Rovana Plumb sau Ana Birchall? Adrian Nastase sau Mircea Geoana? Femeile social-democrate isi vor alege pe 17 decembrie liderul
Organizatia de femei a PSD a fost cuprinsa de febra alegerilor. Cele 520 de delegate care vor participa la Congresul organizatiei de femei din PSD vor alege, prin vot secret, dintre cele doua pretendente: Rovana Plumb (foto), fosta sefa a OPC pe vremea cabinetului Nastase, si Ana Birchall, fosta consiliera a lui Geoana pe vremea cind era ministru de Externe.

Miza acestei dispute o reprezinta accesul in Biroul Permanet al PSD. Ana e nemultumita ca Rovana ocupa doua locuri in Birou. Atit in calitate de vicepresedinte PSD, cit si in calitate de sefa a femeilor. Rovana Plumb s-a plins apropiatelor sale ca Ana merge prin filiale si spune ca ea il reprezinta pe Geoana, iar concurenta sa - pe Adrian Nastase. Rivalitatea dintre cele doua pretendente a izbucnit cu o luna in urma, intr-o sedinta a Biroului Permanent. Fiecare s-a plins de problemele pe care i le face cealalta. Dar Geoana si Nastase nu s-au bagat public intre cele doua, cerind ca disputa sa nu devina publica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.