Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca a vorbit cu premierul Victor Ponta despre acuzatiile privind plagiatul si il sustine pe acesta, cerandu-i sa nu ezite nicio secunda sub aceste atacuri si presiuni.

"Am vorbit, premierul a dat si azi-noapte cand a sosit din Austria si azi lamuririle si explicatiile necesare, nu am nimic de adaugat pe acest lucru. Poate ca vremurile care vin, sau lunile, anii, deceniile, ne vor lamuri si sub aspect academic, daca ne interseaza cazul acesta cu Victor Ponta si daca un serviciu special din Romania, pe bani publici, a fost sau nu implicat intr-o asemenea operatiune", a spus Antonescu.

Ponta, despre acuzatiile de plagiat: Basescu a inscenat scandalul

El a adaugat ca, nici in legi si nici in Constitutie, tema unor asemenea servicii nu este opera originala sau plagiata a cuiva, conform MEDIAFAX.

"Poate ne da Dumnezeu zile si vedem toate aceste lucruri si le punem la locul lor si vedem atunci si cat de originale sunt lucrarile de doctorat ale tuturor doctorilor din tara asta", a mai spus Antonescu.

Ponta: Sunt gata sa fiu verificat pentru acuzatiile de plagiat

Presedintele PNL a afirmat ca il sustine in continuare pe premierul Ponta.

"Chiar in discutia pe care am avut-o i-am cerut sa nu ezite nicio secunda sub acest atac si sub aceasta presiune, sa nu ezite nicio clipa sa isi faca parcursul politic asa cum a fost angajat in fata Parlamentului si a cetatenilor si ramane in rest sa se pronunte oameni care se pricep mai bine la aceste lucruri", a mai aratat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.