Mobilierul de la guvern a ajuns la noul loc de munca al lui Adrian Nastase, gratie unei hotarari de guvern emise pe ultima suta de metri.

Directia de presa a Camerei Deputatilor se arata intrigata de atentia "nejustificata" acordata faptului ca Nastase a plecat cu tot cu scaun de la Palatul Victoria.

Transferul unor piese de mobilier de la Cancelaria primului-ministru catre Camera Deputatilor s-a facut pe baza unei hotarari de guvern si a unui protocol incheiat intre cele doua institutii, precizeaza un comunicat al Serviciului de presa al Camerei Deputatilor. Ca si cum mobilierul fostului presedinte al Camerei Deputatilor ar fi disparut in ceata sau nu era suficient de bun pentru Nastase, cei care se ocupa de imaginea forului legislativ sustin ca trebuiau facute noi dotari. Ei explica faptul ca pesedistii au plecat cu tot cu scaune si calculatoare de la guvern pentru ca forul legislativ condus acum de Nastase nu are banii necesari noilor achizitii ce s-ar fi impus ca urmare a faptului ca au fost amenajate numeroase spatii pentru cladirea ce va gazdui Senatul Romaniei. Totodata, se invoca aparitia unui nou grup parlamentar PUR-SL si a trei comisii permanente. "Transferul nu a fost facut intre persoane fizice, ci intre institutii ale statului, iar in aceste conditii insistenta si timpul afectate unor astfel de aspecte minore sunt surpinzatoare", se mai arata in finalul comunicatului difuzat de Camera Deputatilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.